Pekiti Tirsia Kali Intenzív Instruktor Program

pti-iip

Mi a Pekiti Tirsia Kali IIP?

A világ egyik leghatékonyabb Kali rendszerének intenzív instruktorképző kurzusa.

A tanfolyami részvételhez szükséges valamilyen előképzettség?

Bármilyen harcművészeti jártasság könnyebbséget jelenthet, de nem elengedhetetlenül szükséges.

Mi a tanfolyam célja?

Elsődleges célunk, hogy oktatókat képezzünk, akik segítenek elterjeszteni hazánkban ezt a rendkívül hatékony harci redszert.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

A Pekiti Tirsia International hivatalos oktatási programja szerint haladunk. 2015 szeptemberben a Solo – 5 Attacks Subsystem modullal kezdünk, a jelentkezők felkészülnek a modul oktatói vizsgájára, melyet 2016 májusában Tuhon Bill McGrath előtt tehetnek Budapesten. Ezt követően a folytatjuk a rendszer minden területével: Solo Bot, Dupla Bot, Kés, Bot – Kés, Pusztakéz technikákkal.

Mikor lehet csatlakozni a tanfolyamhoz?

Bármikor. Vizsgalehetőség minden májusban van, amikor Tuhon meglátogat, tanít és vizsgáztat bennünket. Természetesen aki előbb kezd, gyorsabban fejlődik.

Muszály oktatni?

Természetesen nem. Célunk a rendszer széleskörű megismertetése és itthoni elterjesztése, ezért szívesen tanítunk bárkit. Örülünk, ha valaki segít céljaink elérésében, de szívesen látjuk azokat az érdeklődőket is, akik oktatási cél nélkül, csak képességeik fejlesztése érdekében, önvédelmi célból vagy saját szórakoztatásukra gyakorolnak.

iip

Helyileg hol folyik a tanfolyam?

A tanfolyam az alábbi helyszínen kerül megrendezésre:

Budapest Budapesti Harcművészeti Központ IX. kerület Mester utca 11.

Mi az edzések időpontja?

Havi egy alkalommal, többnyire minden hónap második szombatja 09.00 – 13.00 h, de az időpntokat mindig egyeztetjük az előző tréningen.

A kurzus sikeres teljesítését követően van-e lehetőség további tanulmányok folytatására?

A képzés folyamatos. Ha egy területből vizsgázott a tanuló, jöhet a következő. A kurzus mellett vannak táboraink, illetve rendszeresen tanít nálunk a Pekiti Tirsia International igazgatója, Bill McGrath nagymester.

Hogy lehet jelentkezni a kurzusra?

Érdeklődni, jelentkezni lehet a 70/3149484 telefonszámon és az info@inosantokali.hu címen.